Nieuws

Poll typecursus

Blind leren typen is onmisbaar geworden in deze digitale wereld. En dat begint al in het onderwijs. Al in de lagere school mogen leerlingen vaak van tablets of laptops gebruik maken en ook later op het werk wordt er verwacht dat iedereen vlot met de pc kan werken.

Wie kan blind typen, heeft daarbij een serieus streepje voor. Denk maar aan alle tijd die je ermee uitspaart! Helaas is het leren blind typen niet voor iedereen even makkelijk en vanzelfsprekend. Daarom willen wij als school, samen met de ouderraad, informeren naar jullie interesse in een typcursus voor de leerlingen.

Spijtig genoeg kan dit niet binnen het kader van de lessen of tijdens lestijden. Daarom gingen we op zoek naar enkele verschillende alternatieven om dit toch te kunnen aanbieden.

Om te kunnen inschatten welke optie de beste is hadden we graag van jullie gehoord in welke mate jullie interesse hebben voor jullie kind en welke vorm daarbij jullie voorkeur geniet. De verschillende opties gaan van online lessen tot een ‘live’ lessenpakket. Elk met hun respectievelijk prijskaartje. We hopen dat jullie deze vragenlijst zo talrijk mogelijk invullen zodat we de juiste beslissing kunnen nemen.

Vul de poll hier in (niet meer mogelijk).